Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dog Trace d-control easy mini (200 m), elektromos kutyakiképző nyakörv

44.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: dws_dceasy-mini
Várható szállítás: 2024. augusztus 05.
Nem értékelt
Gyártó: Dog Trace

Leírás

A Dogtrace D-Control Easy Mini elektromos nyakörv egy kutyakiképző nyakörv. Kis méretű nyakörv részének köszönhetően kifejezetten kistestű kutyákhoz ajánljuk, hangjelzést és 6 fix impulzus fokozatot tudunk alkalmazni.

2+1 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

A kutyakiképző nyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!

A D Control Easy Mini vízálló nyakörvének köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A nyakörv eleme napi használat esetén 6 hónapig biztosan üzemel, ezután cserélni kell, de az elem állapotát a nyakörv a rajta található led segítségével jelzi. Elemcseréhez a tőlünk rendelhető CR2 3v líthiun elemet használja. A készülék távkapcsolója nem vízálló, kérjük óvja meg a nedvességtől.

A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövidszőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint azt egy átlagos nyakörv esetén tenné, két ujja kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne húzza túl szorosra, ne okozhasson sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, így kerülje el hogy az elektródák ugyanazon a ponton érjenek a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és ne használja a teljes gyógyulás befejeztéig.

Jellemzők:

Távkapcsoló:

– Hatótávolság 200m nyílt terepen
– Hangjelzés
– 6 korrekciós impulzus szint
– Övcsat

Méretek: 110x52x29 mm
Súly: 61g
Áramellátás: CR2 3V elem

Vevőnyakörv:

– Vízálló

Súly: 44g (elem és elektródák nélkül)
Méretek: 61x40x31 mm
Áramellátás: CR2 3V elem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.